NORDWALDHOF BAUER KG - Logo

Jeden Mittwoch „Innereien-Tag“

Sämtliche verarbeitete Fleischwaren aus eigener Fertigung

Veranstaltungen in Niederösterreich? Wir informieren Sie!

Kulinarische Veranstaltungen 2018

24.3. bis 2.4.    Lamm und Kitz

26.5. bis 3.6.     Bierwochen

22.6. bis 1.7.     Knödeltage

Juli/ August:   Schwammerlzeit

8.9. bis 16.9.    Erpfispezialitäten

5. bis 7. 10. und 12. bis 14. 10.    Kulinarisches Oktoberfest

20.10. bis 28.10.  Wild(e) Tage

Allerheiligen bis 18.11.   Ganslzeit

31. Dezember: Gemütlicher Jahresausklang mit Steakabend und mitternächtlichem Sauschädelessen

 

JEDEN MITTWOCH  " INNEREIEN- TAG!"

 

„ Nose –to Tail“ liegt grad voi im Trend,

ban Fleischhacker hat ma des scho allwei kennt.

Da is des ganze Viech vaarbeit wordn,

van Schwoaf bis vüri za de Ohrn.

Net nur de, de sowieso gern Innereien speisn,

woll ma hiermit glei beweisn,

da gibt’s wirkli guade Sachan,

de ma für Euch frisch dann machan.

De bachane Leber oder gröst´im Saft,

hat gwiß a große Anziehungskraft.

Liegt was anders in da Luft,

is des va de gröstn Nierndl da Duft.

Da nu allweil nix dabei?

Probierst das halt mitn Hirn mit EI!

Wüllst liaba mitn Löffö umanander riehrn,

kannst a Beuschl oder a Kalbsflecksuppm probiern.

Bestllst as vor und hast davor koan Grausn,

gibt’s ah“ Weiße Nierndl“ za da Jausn.

Schmankerl san da gmua banaund,

GUATN APPETIT alle mitanand!

Torfstich