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Jeden Mittwoch „Innereien-Tag“

Sämtliche verarbeitete Fleischwaren aus eigener Fertigung

Veranstaltungen in Niederösterreich? Wir informieren Sie!

Kulinarische Veranstaltungen 2019

Ostern    Lamm und Kitz

Anfang Juni    Bierwochen

Juli    Knödeltage

Juli/ August:   Schwammerlzeit

Anfang September    Erpfispezialitäten

2 Wochenenden Im Oktober:   Kulinarisches Oktoberfest

Ende Oktober Wild(e) Tage

Allerheiligen bis Martini   Ganslzeit

31. Dezember: Gemütlicher Jahresausklang mit Steakabend und mitternächtlichem Sauschädelessen

 

JEDEN MITTWOCH  " INNEREIEN- TAG!"

 

„ Nose –to Tail“ liegt grad voi im Trend,

ban Fleischhacker hat ma des scho allwei kennt.

Da is des ganze Viech vaarbeit wordn,

van Schwoaf bis vüri za de Ohrn.

Net nur de, de sowieso gern Innereien speisn,

woll ma hiermit glei beweisn,

da gibt’s wirkli guade Sachan,

de ma für Euch frisch dann machan.

De bachane Leber oder gröst´im Saft,

hat gwiß a große Anziehungskraft.

Liegt was anders in da Luft,

is des va de gröstn Nierndl da Duft.

Da nu allweil nix dabei?

Probierst das halt mitn Hirn mit EI!

Wüllst liaba mitn Löffö umanander riehrn,

kannst a Beuschl oder a Kalbsflecksuppm probiern.

Bestllst as vor und hast davor koan Grausn,

gibt’s ah“ Weiße Nierndl“ za da Jausn.

Schmankerl san da gmua banaund,

GUATN APPETIT alle mitanand!

Torfstich